Scribble on the Box

Scribble on the Box is een vaatwasvriendelijk, uitveegbaar krijt- en herbruikbaar, vinyl labelpakket voor uw Drink in the Box. Perfect om uw kind kleine berichtjes mee te geven of Drink in the Box te personaliseren, zodat het niet kan worden verward met die van andere kinderen. Bevat 8 labels en 4 veilige, goedgekeurde krijtjes. Elk label kan vele weken mee in de vaatwasser.

Ice on the Box

Deze icepack is getest op veiligheid voor kinderen en kunt u in de vriezer bewaren totdat deze nodig is om om de gevulde Drink in the Box heen te schuiven. Dankzij het houdertje aan de onderkant glijdt hij er niet van af en houdt water, verse sap of zelfs MELK koud tot de lunchtijd. Hij houdt tegelijkertijd ook de rest van de lunch koud!

Ice on the Box
Ice on the Box
Ice on the Box

Pakket met vervangende onderdelen

Drink in the Box is gemaakt om lang mee te gaan, is duurzaam en zal meer dan duizend vaatwasbeurten meegaan. Maar onderdelen kunnen toch een keer verloren gaan. Houd uw Drink in the Box in goede staat met ons onderdelenpakket. Het bevat 3 rietjes, een tuit en de siliconen afsluiting voor de deksel.