MAAK EEN GEZONDER DRANKJE

FEIT: wegwerp drinkpakjes hebben een betwistbare kwaliteit, hoog suikergehalte (gemiddeld 4 suikerklontjes), geen verse vitaminen en zijn gevoelig voor verborgen schimmels. Hoe weet u als ouder wat uw kind drinkt als het pakje niet doorzichtig is?

Drink in the Box geeft u controle en variatie, zodat u uw kind(eren) een gezond alternatief kunt geven. Vul DIB met water en verse vruchten of andere lekkere en gezonde inhoud en voorkom gemiddeld 13 kg* suikerinname door uw kind per jaar; DIB helpt om het risico op obesitas / overgewicht en diabetes te verminderen.

*gebaseerd op het gemiddeld gebruik van 2 drinkpakjes per dag, met 28 gram suiker.

LEKVRIJ INDIEN GESLOTEN

Hoe vervelend is een natte lunchtrommel, natte boeken of een straal sap dat uit een wegwerp drinkpakje over het shirt van uw kind gaat… Drink in the Box is een handig, lekvrij, herbruikbaar én leuk drinkpakje om uw kinderen mee te geven. Wij hebben na 3 jaar onderzoek ervoor kunnen zorgen dat onze DIB met siliconen sluiting en luchtdichte deksels geen natte boterhammen, bevlekte shirts of schoolwerk oplevert!

VAATWASBESTENDIG

Drink in the Box (DIB) is een LEUKE, HANDIGE en VEILIGE manier om drinken mee te nemen. DIB is gemaakt van TRITANTM , een Amerikaans materiaal met hoge kwaliteit en veiligheid, geproduceerd door het bedrijf Eastman. TRITANTM is BPA- en ftalaatvrij, daarom barst de DIB niet en trekt deze ook niet krom in de vaatwasser. In tegenstelling tot roestvrij staal, deukt of verbuigt TRITANTM niet. De DIB zal zelfs meer dan 1500 vaatwasbeurten (3-5 jaar) mee gaan, is zo helder als glas maar zal niet breken als glas. De DIB is daarnaast ook nog eens in elke geliefde kleur verkrijgbaar.

BIJNA ONVERWOESTBAAR TRITAN™

Drink in the Box is door kinderen getest, sterk genoeg voor hen bevonden en zal jaren mee gaan! TRITANTM is gemaakt in de VS en presteert beter dan glas. Het kan tegen vallen en stoten. In tegenstelling tot roestvrij staal, deukt of verbuigt TRITANTM NIET! Wij wilden een product maken dat niet alleen veilig, functioneel, mooi en geliefd is bij kinderen maar dat ook LANG mee gaat. Drink in the Box is een LEUKE, HANDIGE en VEILIGE manier om drinken mee te nemen en hier lang van te genieten.