Het beste drinkpakje, dat is precies wat wij wilden. Een drinkpakje dat echt handig is,  je goed mee kan nemen en dat in broodtrommels/lunchpakketten past. Wij wisten dat het van het beste materiaal moest worden gemaakt, dat veilig en duurzaam is zodat het kan worden gebruikt én hergebruikt. Welkom bij Drink in the Box, het betere drinkpakje, dat aan alle eisen voldoet.

Er zijn veel redenen waarom Drink in the Box een BETER DRINKPAKJE is. Hier zijn de belangrijkste:

Bullet-Blue-3q-closed

Vullen met gezonde dranken

Ouders willen kinderen gezond eten en drinken geven, dus iedereen weet dat je dan geen frisdrank moet geven vanwege het hoge suikergehalte. Maar wist u dat het gemiddelde wegwerppakje tot wel 7 theelepels suiker kan bevatten? Met slechts 2 wegwerppakjes per dag kan dit oplopen tot 13 kg suiker per jaar, alleen al van wegwerppakjes!

why-img1

Drink in the Box geeft ouders een manier om de inname van suikerhoudende drankjes te verminderen door DIB te vullen met gezonde alternatieven zoals water en gesneden fruit!

bullet-green-3q-closed

DIB is ontworpen in Canada en gemaakt van uit de VS afkomstig TRITANTM en is dus volledig getest op veiligheid en is BPA- en ftalaatvrij – dus veilig om uit te drinken!

bullet-pink-3q-closed

Drink in the Box zal niet lekken!

Wij hebben vele jaren besteed aan onderzoek en ontwerp om Drink in the Box te perfectioneren zodat we een product zouden hebben dat op een drinkpakje lijkt, klein en gemakkelijk is vast te houden, gemakkelijk in lunchpakketten past en dat kinderen graag gebruiken, maar dat niet zou lekken of drank eruit zou spuiten waardoor de lunch nat of een shirt vies zou kunnen worden!

bullet-orange-3q-closed

Drink in the Box zal jaren mee gaan!

TRITANTM is gemaakt om tegen de zwaarste omstandigheden op aarde te kunnen zodat het sterk genoeg is om alles wat onze kinderen met een product kunnen doen te weerstaan! We hebben DIB zo sterk gemaakt dat het vrijwel onverwoestbaar is.

Bullet-Blue-3q-closed

Het is gemakkelijk schoon te maken.

DIB kan meer dan 1500 keer in de vaatwasser – dat is dus 3 tot 5 jaar voordat het er ouder uitziet. En als uw kind ooit een van de siliconensluitingen verliest, kunt u een vervangend pakket aanschaffen!

bullet-green-3q-closed

Drink in the Box is milieuvriendelijk en vermindert afval!

o Wist u dat het bij de meeste wegwerppakjes meer dan 300 jaar duurt voordat ze biologisch afgebroken zijn op stortplaatsen?
o Wist u dat er vorig jaar meer dan 174 miljard pakjes zijn verkocht en dat slechts 22% ooit is gerecycled, hetgeen betekent dat er na 5 jaar 1 biljoen (1000 miljard) op onze stortplaatsen zullen liggen?

Hoeveel is 1 biljoen wegwerppakjes?

why-img3
why-img3
BETERE KEUZES.
Een betere planeet
Een beter drinkpakje.

bullet-pink-3q-closed

Wist u dat wegwerppakjes verborgen schimmel kunnen bevatten?

Even zoeken op Google geeft meer dan 1,5 miljoen hits op: ‘juice box mold’. Met Drink in the Box kunt u ZIEN wat uw kinderen drinken en kunt u het elke dag vullen met VERSE keuzes.

why-img4