Onze missie

Drink in the Box creëert betere drinkervaringen door goede ideeën over hydratatie op de markt te brengen. Onze passie is het ontwerpen en produceren van oplossingen die mensen helpen om gezond te blijven, hun hydratatie te verbeteren en ze een geweldige drinkervaring te geven, door favoriete drankjes te laten drinken terwijl ze ook nog onze planeet helpen.

Ons verhaal

Drink in the Box is onderdeel van het bedrijf Precidio, al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in de branche van huishoudelijke artikelen. Tijdens onze tijd in Brampton Ontario hebben stadsplanners van Brampton zelfs een straat naar ons vernoemd! Ons hoofdkantoor bevindt zich nu net ten westen van Toronto, in Oakville, Ontario.

In 2011 wilden oprichter Marc Heinke en zijn familie gezondere leefgewoonten volgen en gingen ze op zoek naar manieren om gezonder te leven. Gezond koken, dagelijks bewegen en meer drinken maakten allemaal deel uit van de basis van hun plan. Tijdens het maken van de lunches werd Marc zich bewust van de extreem hoge suikergehaltes in de wegwerppakjes. Veel van de meest vertrouwde merken bevatten tot wel 22 gram suiker per pakje! Aangezien zijn kinderen 2 pakjes mee naar school kregen om uit te drinken tijdens de lunch en als tussendoortje, rekende hij dit even uit en besefte hij dat dit meer dan 13 kg. suiker is per jaar, alleen nog maar uit deze bron. Om nog maar niet te spreken over de redenen om niet meer voor wegwerppakjes te kiezen gezien de kwaliteit van het sap, het gebrek aan vezels en wat ze doen met de stortplaatsen…
En zo was het idee om een betere manier om drankjes mee naar school te geven geboren en kwam Drink in the Box ter wereld.

Drink in the Box wordt nu op meer dan 1000 locaties in de hele wereld verkocht in meer dan 10 landen en we groeien nog steeds!

Een bericht van onze oprichter

We hebben altijd gemerkt dat hoe harder we werken, hoe meer geluk we krijgen. Onze sleutel tot succes is altijd het heldere doel geweest om dingen beter te maken voor onze klanten, onze medewerkers en onze aarde. We worden elke dag zo uitgedaagd om de juiste keuzes te maken, dat we een aantal van deze keuzes gemakkelijker voor u wilden maken. Het lichaam goed gehydrateerd houden, het verminderen van de suikerinname, het verminderen van afval, het verminderen van de impact die we hebben op de planeet zijn allemaal doelen die ons de richting aanwijzen waar we elke dag heen willen gaan. Precidio Design doet zaken met de hoogste ethische normen, met respect voor onze zakelijke partners en met aandacht voor onze gedeelde sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Wij zijn van mening dat door ons bedrijf op deze manier te managen, met respect voor mens, milieu en winst, we blijvende waarde en wederzijds voordeel kunnen creëren.