PERS

Voor persvragen, graag contact opnemen met info@brightmum.com.
Brightmum is de exclusieve distributeur van Drink in the Box in de Benelux en Duitsland.

Drink in the Box is uitgeroepen tot de consumer award 2016!consumeraward-babystuff2016

In Nederland hebben consumenten online hun stem uitgebracht op hun favoriete product en de winnaars van de internationale Consumer Award aangewezen. Voor deze Consumer Award werkt de organisatie van Kind + Jugend nauw samen met diverse consumententitels en platforms uit diverse landen. De Consumer Award is een van de hoogtepunten van de beurs omdat dit de ultieme award is vanuit het oogpunt van de consument en laat zien hoe een product op consumenten overkomt’, legt Thomas Postert uit, projectmanager van Kind + Jugend. Met de Consumer Award wil Kind + Jugend niet alleen de meest innovatieve producten laten zien maar ook de favoriete producten per land.

ad

Onderweg
Drinkpakjes maken een uitstapje altijd leuker. Maar ze vergroten de afvalberg en de inhoud is niet vers. Deze hervulbare pakjes kun je volgieten met wat je maar wilt. Weer thuis, kunnen ze zo in de afwasmachine.

oudersvannu

Strak pakje
Een pakje drinken heeft op veel kinderen een magische aantrekkingskracht – hetzelfde drankje in een beker smaakt veel minder lekker. Maar helaas zit er vaak een berg suiker in dit soort sapjes. Het alternatief: Drink in the Box. Dit vrolijke drinkpakje is minstens zo feestelijk en gezonder, want jij bepaalt wat erin gaat. Meer pluspunten? Het is milieuvriendelijk (want eindeloos herbruikbaar), vaatwasbestendig, afsluitbaar en lekvrij. En doordat het doorzichtig is, zie je precies hoeveel je kind heeft gedronken.

navenant

Drinkinthebox.nl
Milieuvriendelijk en hip. Uw kind steelt de show met deze makkelijk te reinigen drinkbox.